Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Sve informacije na Internet prodavnici Poliklinike Badawi (u daljem tekstu eProdavnica) su informativnog karaktera i dostavljene su od strane partnera Poliklinike Badawi (u daljem tekstu Prodavci).

 

Kupac je svaki posetilac eProdavnice, koji prilikom posete sistemu zaključi porudžbinu.

 

Za sve detaljne informacije, ukoliko želite, kako se primenjuje određeni proizvod i/ili usluga sa eProdavnice, konsultujte se prethodno sa lekarima i/ili terapeutima Poliklinike Badawi, u skladu sa Vašim zdravstvenim stanjem i prema Vašim potrebama, a u okviru standardnih lekarskih konsultacija, koje se naplaćuju prema važećem cenovniku.

Poručivanje proizvoda i/ili usluga sa eProdavnice

Poliklinika Badawi se ne bavi trgovinom, nego samo vrši povezivanje Kupaca i Prodavaca, koji vrše prodaju svojih proizvoda i/ili usluga na eProdavnici. Svi odnosi nastali na relaciji kupac-prodavac su stvar dogovora između pomenutih, pri čemu Poliklinika Badawi ne snosi bilo kakvu odgovornost u slučaju eventualnih nesporazuma.

 

Svi detalji proizvoda i/ili usluga vrede u trenutku zaključivanja porudžbine, pri čemu je u sve cene uračunat PDV.

 

Nakon zaključenja porudžbine od strane Kupca, projekt menadžer zadužen za monitoring eProdavnice prihvata i obrađuje online porudžbine - Prodavcima se dostavljaju porudžbine do 11:00 časova ujutro za porudžbine koje su stigle prethodnog dana putem maila, sa svim neophodnim podacima, ne računajući vikende, državne i verske praznike. Tada je sva dalja komunikacija na relaciji kupac-prodavac i Prodavac obaveštava Kupca o svim detaljima vezanim za njegovu porudžbinu. U slučaju da je Kupac poručio više proizvoda i/ili usluga od različitih Prodavaca, svaki Prodavac će dostaviti svoje proizvode i/ili usluge posebno.

 

Svaki Prodavac samostalno određuje rokove isporuke, pri čemu je iste u obavezi saopštiti Kupcu nakon primanja porudžbine od strane projekt menadžera koji upravlja eProdavnicom. Svaki Prodavac samostalno određuje koji način isporuke će koristiti, odnosno svaki Prodavac bira dostavnu službu sa kojom radi.

 

U slučaju da dođe do promene roka isporuke ili drugih informacija vezanih za poručene proizvode, Prodavac je u obavezi da o tome odmah obavesti Kupca, a nakon primljene porudžbine od strane projekt menadžera koji upravlja eProdavnicom. U slučaju da Vam je potrebno dodatno informisanje sa Vašom porudžbinom, kao i u slučaju eventualnog izostanka komunikacije od strane Prodavca obratite se mailom na adresu: prodavnica@badawi-su.com.

Isporuka proizvoda

Svaki Prodavac samostalno određuje sa kojom dostavnom službom sarađuje. Kupac naručene proizvode plaća pouzećem na naznačenu adresu.

Povrat proizvoda

Svaki proizvod je moguće vratiti Prodavcu, ako sa istim nije zadovoljan Kupac uz prikaz računa i uz pismeno obrazloženje razloga povrata proizvoda. Povrat novca, kao i sve ostale uslove vezane za proces povrata robe određuje svaki Prodavac posebno i u slučaju eventualnog povrata, Kupac sa Prodavcem dogovara detalje povrata robe za svaki slučaj posebno.

 

Izjava o statusu Internet prodavnice Poliklinike “Badawi”

 

Poliklinika “Badawi” se ne bavi trgovinom, već samo vrši povezivanje prodavaca i kupaca koji žele da prodaju svoje robe i/ili usluge.

 

Svi uspostavljeni poslovni odnosi zasnovani na postignutim sporazumima na relaciji prodavac - kupac odnosno davalac usluge - korisnik usluge, su stvari koje se tiču samo i isključivo strana u tom dogovoru i za polikliniku “Badawi” njihov međusobni posao je “tuđi posao”.

 

Poliklinika “Badawi” otuda kao posrednik, ne snosi bilo kakvu odgovornost u slučaju eventualnih međusobnih nesporazuma u tim ili pri takvim dvostrano dogovorenim poslovima.

 

Poliklinika “Badawi” prema tome, ne može da bude ni medijator u razrešenju eventualno spornih situacija i odnosa jer se sporne situacije, shodno opštim pravilima poslovanja prihvaćenim izjavom o pristupanju partnera koji prihvata posredovanje Internet prodavnice “Badawi”, razreševaju isključivo uz poštovanje pravnih pravila definisanih pozitivnim zakonskim propisima Republike Srbije.

Powered by OpenCart
Internet prodavnica Poliklinike Badawi © 2019