O nama

Internet prodavnica Poliklinike Badawi

 

Poliklinika “BADAWI” iz Subotice, sa svojim bogatim iskustvom u pružanju široke lepeze medicinskih usluga, stečenim u 26 godina neprekidnog rada, pod istim krovom obuhvata oficijelnu medicinu i holističku medicinu i svojim pacijentima i korisnicima usluga, ali i svima ostalima koji prepoznaju prednosti upotrebe prirodnih proizvoda i kontinuiranog unapređenja i očuvanja zdravlja, ističući naročito značaj preventive u zaštiti zdravlja, omogućuje pored ostalog i online kupovinu putem Internet prodavnice “Badawi”.

 

Internet prodavnica “Badawi” se nalazi na adresi:

http://prodavnica.badawi-su.com

 

 

Posebnosti Internet prodavnice poliklinike “BADAWI”

 

Internet prodavnica Poliklinike “BADAWI” je specifična i jedinstvena otuda što je na jednom mestu okupila sve svoje poslovne partnere sa kojima je u proteklih 26 godina ostvarila dugoročnu poslovnu saradnju, čiji je kvalitet proizvoda i usluga proveren, te u veoma velikom broju slučajeva i potvrđen jer, sve proizvode i usluge iz ponude Internet prodavnice “Badawi” već koriste pacijenti i korisnici usluga Poliklinike “BADAWI” što znači da tek kada se proveri odnosno potvrdi kvalitet proizvoda i/ili usluge, tek tada se proizvodi - usluge, kao individualno definisani artikli uvode i u Internet prodavnicu Poliklinike “BADAWI”.

 

Svi proizvodi i usluge predstavljeni u Internet prodavnici “BADAWI”, pripadaju isključivo domenu zdravoga života, unapređenja i očuvanja zdravlja, te posebno prevenciji, tako da je Internet prodavnica “BADAWI”, po svome karakteru u stvari holistička internet prodavnica.

 

Veliki asortiman proizvoda koji se neprekidno obogaćuje i uvećava daje posebnu dimenziju u radu jer tako velika i bogata ponuda u svom kvantitetu, a naročito kvalitetu specifičnih proizvoda za potrebe holističke medicine, ne sadrži niti nudi, niti jedan sličan sistem u celom regionu.

 

Mogućnost velikog izbora partnera, kao i široka lepeza proizvoda i usluga, preobrazila je ovakav sistem u svojevrstan, veliki Internet tržni centar, namenski posvećen holistici.

 

Naročito ističemo specifičnost Internet prodavnice Poliklinike “BADAWI” kojom se pružaju mogućnosti svim njenim kupcima da na jednom mestu zakažu i dodatne konsultacije, preglede i tretmane, sa lekarima – specijalistima i terapeutima iz holističke ordinacije, kako bi naši kupci i korisnici naših usluga dobili sve neophodne informacije - da bi se dodatno obavestili o radu na unapređenju i očuvanju sopstvenog zdravlja, kao i na prevenciji neželjenih pojava ili stanja.  

 

ŠTA kupiti i ZAŠTO kupiti?

 

Na ova važna pitanja dobićete najbolje i najpouzdanije odgovore od kvalifikovaih lekara i terapeuta - ukoliko za odgovorima na ova pitanja imate potrebu.

 

ZAJEDNICA koju okuplja Poliklinika “BADAWI” kroz svoje internet sisteme, dobija kontinuiranu edukaciju putem Health Lether obaveštavanja, pisanih objava na sajtu i Facebook live emitovanja, tako da veoma lako možete pratiti sve teme iz domena vaših interesovanja, a istovremeno i proširivati sopstvena znanja sa novim, proverenim - pouzdanim informacijama.

                  

Izuzetno su nam važne Vaše povratne informacije, a naročito Vaša interesovanja!

 

Na Vaše upite odgovaramo brzo kao i na - s Vaše strane predložene teme. Na ovaj način, Vi kao posetioci, aktivno i neposredno utičete na formiranje i oblikovanje sadržaja koje plasiramo kroz edukativne kanale informisanja.

 

 

Glavne kategorije Internet prodavnice Poliklinike “BADAWI”

                           

- zdrava hrana

- kozmetika

- čajevi i napici

- suplementi

- dijabet-program

- aparati

- wellness

- knjige (literatura)

- ostalo

 

Glavne kategorije se granaju u podkategorije.

 

Navigacija i kupovina su jednostavne, a Internet prodavnica je dostupna na srpskom kao i na mađarskom jeziku.

Prednosti online kupovine

 

Online kupovina predstavlja važan segent u komercijalnom poslovanju.

Plasiranje proizvoda i/ili usluga na tržištu putem online platformi nije više samo stvar izbora, nego realna tržišna potreba.

Sve više internet korisnika se poslužuje mogućnošću online kupovine zbog brojnih komparativnih prednosti, od kojih ukazujemo samo na sledeće:

 

- Online kupovina je mogućna bilo kada, sa bilo kojeg mesta jer Vam je Internet prodavnica, za razliku od klasičnih načina prodaje dostupna uvek: 24 časa dnevno, svih 365 dana u godini. Internet prodavnica nema ograničeno radno vreme, ona Vam stoji na raspolaganju bez prekida, nezavisno od doba dana, praznika ili neradnih dana (subota-nedelja)

- Online kupovina omogućuje značajne uštede i Vašeg vremena i Vašeg novca, te komfor i udobnost kao posebne prednosti koje nikada ne možete ostvariti u bilo kakvom formatu u  klasičnoj prodaji. Prilikom online kupovine nema spremanja - oblačenja kao za izlazak, nema upotrebe automobila, nema dugotrajnog, neretko nesupešnog traganja za prodajnim mestom koje je snabdeveno proizvodima ili uslugama za koje ste zainteresovani, jednako kao što nema ni Vašeg angažmana na prenošenju kupljenih artikala do Vaše adrese stanovanja jer, online kupovina pruža brojne mogućnosti poštanske dostave kupljenih proiz-voda Vama neposredno, na Vašu adresu. Svi naši partneri naime, koriste usluge brojnih kurirskih - dostavnih službi čije su cene usluga, poznato je, niske, a samim tim pristupačnije i finansijski lakše snošljive od troškova upotrebe i prevoza sopstvenim automobilom.

- Online kupovina je mogućna sa svih uređaja - od smart telefona, preko tableta, pa do desktop i lap-top personalnih računara.

- Online kupovina omogućuje brzo i jednostavno plaćanje jer se plaćanje poručene robe vrši pouzećem tj. po isporuci odnosno prijemu kupljenih proizvoda.

- Online kupovina je sigurna i pouzdana jer, omogućene su reklamacije kao i svi drugi uslovi kupoprodaje koji važe u klasičnim prodavnicama.

- Online kupovina Vam čini dostupnim najbolje ponude, informacije o akcijskim prodajama i popustima koje se uvek naglašeno ističu, a jednostavne su za pretraživanje.

- Online kupovina uvek obezbeđuje maksimalnu ažurnost podataka o cenama roba i stanja zaliha, tako da online kupovinu možete samostalno, sa lakoćom planirati i usklađivati sa svojim potrebama, interesovanjima i mogućnostima.    

 

Dodatne informacije o Internet prodavnici

 

Informacije o isporukama

U Internet prodavnici ćete dobiti i sve potrebne informacije u vezi sa isporukama koje naši partneri vrše preko registrovanih kurirskih - dostavljačkih službi, uz minimalne troškove direktno naručiocima roba i/ili usluga, na njihove adrese stanovanja.

 

Polisa privatnosti

Svakom kupcu i/ili korisniku usluga jemči se puna zaštita njegove privatnosti, kako u pogledu njegovoga identiteta, tako i u vezi svake pojedinačne narudžbe i vrste naručene robe ili bilo kojeg drugog individualnog podatka u vezi svakog pojedinačnog posla kupoprodaje. Naime, svaki partner Internet prodavnice prilikom pristupanja Internet prodavnici izričito se obavezuje na apsolutnu poverljivost u raspolaganju podacima svih korisnika usluga Internet prodavnice sa kojima ovim putem uspostavi kontakt utoliko što kontakti uvek ostaju isključivo dvostrani odnosno u relaciji jedan prodavac - jedan kupac. Uprošćeno rečeno, drugi prodavac nema bilo kakva znanja, niti može dobiti bilo kakve podatke o kupcu prvog prodavca, sa kojim nije uspostavio i lični odnosno neposredan kontakt.

Prema tome, zaštita podataka o ličnosti potencijalnih kupaca i/ili korisnika usluga Internet prodavnice, predstavlja vrhovni prioritet i obavezu svakog partnera Internet prodavnice, a istovremeno je i krucijalni uslov očuvanja statusa partnera Internet prodavnice.

 

Dodatne poslovne informacije

 

Kako postati partner Internet prodavnice Poliklinike “Badawi”?

 

Partner Internet prodavnice Poliklinike “Badawi” postajete pristupnjem zajednici njenih već aktivnih partnera, prostom izjavom o pristupanju, koja sadrži i Vašu izjavu da prihvatate poslovanje pod jednakim opštim uslovima, uvek određenim i usklađenim opštim pravnim pravilima definisanim u važećem Zakonu o obligacionim odnosima Republike Srbije.

 

Drugim rečima, Vašom izjavom o pristupanju asocijaciji partnera Internet prodavnice izjavljujete Vašu saglasnost pristupanju jednoj asocijaciji koja je unapred definisala opšta pravila, koja se i Vi obavezujete poštovati, isključivo u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima definisanim u Zakonu o obligacionim odnosima, a samo u slučajevima prometovanja roba ili usluga čiji je promet uređen posebnim zakonskim propisima - i poštovanjem tih posebnih zakonskih propisa.

Powered by OpenCart
Internet prodavnica Poliklinike Badawi © 2019